Bonrosa Exclusive Flowers & Accessoires

Welkom op de site van "de" Bloemist van Almelo!

Wie schuilt er achter de naam Bonrosa?

Sabrina Bonvanie is de naam en al vanaf 2011 ben ik trotse eigenaresse van Bonrosa exclusive flowers & asseccoires te Almelo. Vroeger als kind was ik altijd al in de weer met de bloemetjes uit de natuur en in de tuin van mijn ouders. Altijd wilde ik al een eigen bloemenwinkel. Ik heb van mijn passie mijn werk kunnen maken en tot op de dag van vandaag ben ik hier nog steeds gelukkig mee. Mensen blij maken met prachtige bloemen, mooie deco en goed advies daar wordt ik gelukkig van!


Ik doe mijn eigen inkoop via een KOA systeem. KOA betekend kopen op afstand. Dat betekend dat ik meerderde malen per week om half 6 opsta om bloemen in te kopen via de veiling Aalsmeer en Rijnsburg.(lekker vanuit de keukentafel) Eerder reed ik altijd zelf naar de veiling maar omdat ik nu trotse moeder ben van een zoon is het handiger om dit nu vanuit huis te doen. De bloemen worden altijd netjes een dag later geleverd en zo zorg ik ervoor dat er altijd verse handel in de winkels is.


Maar uiteraard lukt dit niet zonder mijn partner, ouders, medewerkers en een fijn netwerk aan leveranciers.

Hieronder team Bonrosa:

Ons team

Sabrina Bonvanie

Positie Eigenaresse


Over Bijna 10 jaar geleden heeft Sabrina Bonvanie Bonrosa exclusive flowers & accessoires opgezet. Vanuit haar passie voor bloemen heeft ze haar beroep gemaakt. En tot op de dag van vandaag geniet ze daar nog steeds van. Sabrina is perfectionist en heeft ontzettend oog voor detail. Ze is creatief en weet overal iets leuks en moois van de creƫren.

Andre

Positie Bezorger


Over Andre is de bezorger van Bonrosa. Een lieve gezellige man die uw bloemetjes met liefde aan de deur brengt.

Blue

Positie Winkelhond


Over Blue is Bonrosa's knuffel hond. Moet u wachten omdat 1 van de dames iets moois voor u maakt? Knuffel dan ondertussen met blue. U zult vaak begroet worden door blue als zij in de winkel is. Geen angst ze houd van aandacht en is gek op kinderen