Bonrosa Exclusive Flowers & Accessoires

Welkom op de site van "de" Bloemist van Almelo!

Weddingplanner nodig?

Bonrosa denkt graag met u mee.

Bonrosa heeft in al die jaren tijd een behoorlijk groot netwerk opgebouwd. Van fotografen tot cateringbedrijven en van ballonnen tot diverse locaties en zelfs kapsters die zeker niet mogen ontbreken.


Wij helpen jullie graag bij het kiezen van de beste leveranciers, geven slimme tips en maken een uitgebreid draaiboek voor jullie sprookjes dag. Met een goede voorbereiding beleven jullie in een ontspannen sfeer de mooiste dag van je leven!

Hieronder een aantal foto's van bruiloften die grotendeels door de weddingsplanner van Bonrosa zijn geregeld:

Waarom een weddingplanner van Bonrosa?

Het antwoord is heel simpel! Het is de bedoeling dat jullie zo min mogelijk stres ervaren en dat jullie maximaal kunnen genieten. Waarom alles zelf regelen als het ook voor je geregeld kan worden ?Uiteraard kun je de zware taak ook aan familie of vrienden overlaten, maar je wilt toch ook graag dat zij lekker kunnen genieten deze dag? Bonrosa zoekt voor u de beste kapster, de beste cateraar, de beste bakker, de mooiste locatie en zorgt uiteraard voor een goede prijs binnen uw budget. En uiteraard regelt Bonrosa voor u de bloemen.

Kosten:

De kosten zijn afhankelijk van het bedrag dat jullie willen uitgeven aan de bruiloft en de weddingplanner. Daarbij speelt natuurlijk ook mee voor welke aspecten van de bruiloft je de weddingplanner inschakelt.


Wanneer jullie de hele dag laten plannen, dan kun je over het algemeen rekenen dat een weddingplanner 10 tot 15% van jullie totale budget zal kosten. Er zijn ook weddingplanners die werken op basis van een uurtarief. Uiteraard worden de kosten vooraf netjes met jullie besproken zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan.

Styling:

Maak je bruiloft compleet met de juiste styling en het juiste advies. Hebben jullie een bepaalde style of een bepaald thema in gedachten? Bonrosa werkt dit graag voor je uit en wij zorgen ervoor dat alles op elkaar is afgestemd, Denk bijvoorbeeld aan de dinertafel, het drukwerk, het gastenboek, de aankleding van de ceremonie en de presentatie van de bruidstaart, Met veel oog voor detail helpt Bonrosa graag met het creƫren van jullie droombruiloft.