Bonrosa Exclusive Flowers & Accessoires

   Welkom op de site van "de" Bloemist van Almelo!

Workshop's 

Bonrosa organiseert minimaal 3 keer per jaar gezellige en zeer creatieve workshops! Met pasen, de herst, en de kerst. De kosten van de workshop variëren per workshop. Wij maken altijd iets creatiefs waar u als cursist lang van kunt genieten. 

Workshop agenda 2022

Feed
04-10-2022
Herfstworkshop 2022
🍁🍁🍁HERFSTWORKSHOP🍁🍁🍁 De blaadjes vallen weer van de boom de kachel kan weer aan en de gezelligheid word weer naar binnen gehaald.. 🍂🍁🥰 Tijd voor een gezellige herfstworkshop! Hoe gaaf is deze...   Meer


>>>>>>Nieuw<<<<<<

 Nieuw bij Bonrosa is de workshop op afstand. Kunt u op de aangeven data niet aanwezig zijn? Maar wilt u toch heel graag mee doen en uw handen aan het werk zetten? Bonrosa maakt dit mogelijk! Wij spreken een data met u af en zorgen ervoor dat u alle materialen incl. wat lekkers thuis bezorgd krijgt zodat u door middel van een filmpje toch nog mee kunt doen. In het filmpje word stap voor stap en heel duidelijk uitgelegd wat u moet doen. Uiteraard geven wij u ook een 'noodnummer' mocht u er helemaal niet uit komen.

Workshop met vriendinnen of collega's?

Bonrosa geeft ook workshops voor groepen bij u aan huis of aan de zaak maar ook gewoon bij ons in de winkel. (vanaf minimaal 10 personen komen wij al naar u toe!)

Vragen? Neem dan contact met ons op

 

 

 


 

Opbellen
E-mail