Bonrosa Exclusive Flowers & Accessoires
   Welkom op de site van "de" Bloemist van Almelo!

Bedrijven 

 

U wilt als bedrijf uw klanten toch ook binnen huiselijke sferen ontvangen? En hoe kan dit nu beter dan met een prachtig boeket, bloemstuk of zijde arrangement van Bonrosa op uw balie of koffietafel. Zonder dat u er ook maar enig omkijken naar heeft zorgen wij ervoor dat uw kantoor of bedrijf altijd is voorzien van prachtige bloemen. U kunt bijvoorbeeld kiezen om elke week of om de week bloemen te laten bezorgen. Ook zijn er diverse mogelijkheden om zijdearrangementen te laten samenstellen in bijvoorbeeld uw bedrijfskleuren. 

Nieuwsgierig geworden en geïnteresseerd in de mogelijkheden? Maak dan een afspraak en wie weet ontmoeten wij elkaar binnenkort om de mogelijkheden te bespreken.

.

 

Portfolio van een aantal bedrijven

Willem de vierde Almelo
Zwierink standbouw
Poultry service Wierden
Hotel herangtunet Norway
Almelose ruiterdagen
Preston palace

Hieronder een impressie van de Masters of Lxry beurs. Hier mochten wij de stand aankleden van Prescan Hengelo. 2018 en 2019.

En omdat u het als bedrijf zijnde al druk genoeg heeft bellen wij U graag voor een afspraak. U hoeft alleen onderstaand formulier in te vullen en wij bellen u zo spoedig mogelijk voor een afspraak.

 

 

 

 

 

 
 
 
Opbellen
E-mail